banner

 

 

EUS’ AFSLAG 23 POP-UP STORE A.S. ZATERDAG

 

afslag23 265Özcan Akyol – oftewel Eus- is zaterdag 28 oktober voor één dag eigenaar van zijn eigen boekhandel. Dan opent de ‘Afslag 23 pop-up store’ zijn deuren aan de Korte Bisschopstraat 15.

Eus is de hele dag aanwezig in zijn winkel. Hij ontmoet lezers en signeert zijn gloednieuwe roman ‘Afslag 23’. Maar dat is niet het enige: een speciale DJ zorgt voor muziek en alle bezoekers maken kans op fraaie prijzen.

Tegen ‘In de Buurt’ vertelde Eus: ‘Ik wilde op een ludieke wijze in contact komen met zoveel mogelijk mensen die me kennen van mijn boeken of van de televisie. Een pop up- store in een van de drukste winkelstraten van mijn eigen stad is hiervoor natuurlijk de ultieme manier. Een winkel runnen is nieuw voor mij, dus ik ga binnenkort nog even wat tips vergaren bij de prachtige boekhandels die er al zijn in boekenstad Deventer.”

Eus’ derde roman Afslag 23 is deze maand feestelijk gelanceerd. Het boek gaat over een jongen die enorm zijn best doet om iets van zijn leven te maken, maar daar ondanks allerlei goedbedoelde pogingen niet in slaagt.

Wij mogen Eus een beetje helpen in zijn winkel, dus wij zijn erbij. Komt u ook?

De pop up-store is op zaterdag 28 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend in de Korte Bisschopstraat 15 in Deventer.

Özcan Akyol – 'Afslag 23'
Paperback € 22,50

Optische verschijnselen in Nederland
Peter Paul Hattinga Verschure

Ewout Staartjes
Helende kou

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

NIJNTJE XXL MIFFY
COLLECTOR’S ITEM

DeHanze omslag 265

 

Paul Holthuis
De kleine man met het grote beginsel

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Huub Eggen - Govert Schilling
Hemel en aarde

Eggen-Schlling

LEESTIP
Peter Matthiesen en Sylvain Tesson

Özcan Akyol
Afslag 23


Salon de Praam

© 2023 Boekhandel Praamstra