banner

 
     
 
EEN AVOND MET TOMMY WIERINGA

      

Morgen verschijnt de nieuwe roman van Tommy Wieringa, “Nirwana”! Volgende week, op maandag 25 september, komt hij naar de winkel om over het boek te vertellen. Natuurlijk zal hij ook signeren.

 

 

De geschiedenis van een grootvader bepaalt het heden van een kleinzoon: samen vertellen ze het verhaal van een eeuw waarin het wereldvuur oplaaide als nooit tevoren.

Wie is die man die binnen de familie wordt vereerd als een heilige? Willem Adema geldt als een visionair waterbouwkundige met een besmet verleden. Hij vecht aan Duitse zijde aan het oostfront om de olievelden van de Kaukasus te veroveren, maar halverwege de oorlog komt hij tot inkeer en sluit zich aan bij het verzet.
Lees verder >>

 

Tommy Wieringa – ‘Nirwana’

Paperback, € 29,99

 

Datum: maandag 25 september 2023

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 10,00BIJWONEN OPNAMES EUS’ BOEKENCLUB

 

 

Na het daverende succes van voorgaande edities keert schrijver en presentator Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, terug met hét tv-programma over de liefde voor literatuur: Eus’ Boekenclub. Vanuit het Burgerweeshuis in Deventer zet Eus samen met spraakmakende gasten het boek én de lezer centraal. U kunt erbij zijn!

Eus ontvangt als altijd schrijvers, dichters, verzamelaars en burgemeesters. Samen met de leesclub bespreekt Eus de boeken van onder anderen de schrijvers Saskia Noort, Heleen van Royen, Tommy Wieringa en Carry Slee. Wat zijn de meningen over dit boek? Zijn de lezers omvergeblazen, of valt er ook wel een kritische noot?

De opnames van Eus' Boekenclub duren een uur, een drankje in het café is inbegrepen. De opnames zijn deze week van maandag tot en met donderdag, reageer dus snel via deze link >>.

 

 

 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

MENSEN EN RUÏNES
THEO DE FEYTER

© 2024 Boekhandel Praamstra