banner 540 zomer

 
     
 
DE BOEKENWEEK KOMT ERAAN!

     

      
Van 11 tot en met 19 maart is het weer Boekenweek, hét leesfeest van ons allemaal.

Iedereen die ook maar een beetje van lezen houdt gaat in maart een dagje uit in de boekwinkel.

Koopt u voor € 15 aan boeken, dan krijgt u het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau. Voor een klein prijsje neemt u ook het Boekenweekessay van Raoul de Jong mee, een actuele kijk op het jaarlijks wisselende thema van de Boekenweek.

Natuurlijk wordt er ook in Deventer van alles georganiseerd. Hieronder bevelen wij vast enkele onderdelen van het programma bij u aan. Houd voor het volledige programma de website deventerboekenweek.nl in de gaten.

 

 


 

INTERVIEW GIJS WILBRINK DOOR ALBERT REININK

 
 


 

Aan het begin van de Boekenweek, op zaterdag 11 maart, komt Gijs Wilbrink naar de winkel om met Albert Reinink te praten over zijn boek ‘De beesten’. Wij zijn onder de indruk van dit romandebuut en kijken er naar uit de auteur te ontmoeten!

‘Ik wil niet veel zeggen, maar volgens mij ging het al mis met Tom Keller toen die twee ooms hem ’s nachts meenamen naar het bos en hem dingen lieten doen die een jongen van negen nog lang niet zou moeten doen.’

Zo begint ‘De beesten’, de roman van Gijs Wilbrink. Het speelt zich af in de Achterhoek, te midden van motoren, stropers, nertsenfokkerijen en handeltjes die het daglicht niet kunnen verdragen. In dit mystieke grensland vol geheimen groeit Tom Keller op, jongste telg van de beruchtste familie van de streek, en gezegend met een van God gegeven talent voor de motocross. Als hij jaren later plotseling verdwijnt, komt zijn opstandige dochter terug naar haar geboortegrond om hem te zoeken, met een dramatische familiereünie tot gevolg.'

Datum: zaterdag 11 maart 2023 
Aanvang: 20.00 uur
€ 10,00 (incl. koffie/thee en een drankje) 

 

 

  


 

 

BOEKENCAST LIVE VANUIT PRAAMSTRA

 

 


Tijdens de Boekenweek is Productiehuis BRUT weer aanwezig met de Boekencast. Van 13 tot en met 17 maart wordt elke dag om 12:00 uur de Boekencast live uitgezonden vanuit Boekhandel Praamstra.Op de Facebook kanalen van de Deventer Boekenweek en BRUT spreken de gasten iedere dag over verschillende aanhakende thema’s.


 

 

 

 

 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

MENSEN EN RUÏNES
THEO DE FEYTER

© 2024 Boekhandel Praamstra