banner

BOEKENWEEK KRIJGT DEVENTER ‘VOORWOORD'

a1 logo boekenweek2021
Onlangs maakte de organisatie van de landelijke Boekenweek bekend dat die week - met als thema Tweestrijd -in verband met corona verplaatst wordt naar de zomer, wanneer de boekhandels en bibliotheken hopelijk weer volledig open zijn. De Deventer organisatie zat daarom even in tweestrijd, maar heeft besloten dat een aantal geplande activiteiten toch door kan gaan.Onlangs maakte de organisatie van de landelijke Boekenweek bekend dat die week - met als thema Tweestrijd - in verband met corona verplaatst wordt naar de zomer, wanneer de boekhandels en bibliotheken hopelijk weer volledig open zijn. De Deventer organisatie zat daarom even in tweestrijd, maar heeft besloten dat een aantal geplande activiteiten toch door kan gaan.

De Deventer Boekenweek van zaterdag 6 t/m zondag 14 maart 2021 gaat door met een aangepast programma.
Zo zijn er ‘leesdates’ met Sophie Tak en Lize Spit, online boekenclubs waarbij de auteurs zelf aanschuiven. Zodra bekend is wanneer de landelijke Boekenweek plaats vindt, staat ook dan een mooi programma klaar.

Kijk voor meer informatie en het programma op deventerboekenweek.nl
en volg de Deventer Boekenweek op Facebook en Instagram..

WINKELEN OP AFSPRAAK

afhaalloketDe afgelopen weken was het al heel fijn om u weer te kunnen verwelkomen aan ons afhaalloket. Vanaf woensdag 3 maart mogen we u ook weer in de winkel ontvangen, op afspraak. Vanf zaterdag 27 februari kunt u ons bellen (0570-675925) om een afspraak te maken.

De openingstijden van het afhaalloket zijn:

maandag    13-17 uur
 dinsdag t/m vrijdag  12-17 uu
 zaterdag  11-17 uur


Boeken afhalen kan na betaling van uw bestelling en reserveren van een tijdslot. Tussen het bestellen en afhalen moet minimaal 4 uur zitten, net als bij een bezoek op afspraak vanaf 3 maart.Boeken afhalen kan na betaling van uw bestelling en reserveren van een tijdslot. Tussen het bestellen en afhalen moet minimaal 4 uur zitten, net als bij een bezoek op afspraak vanaf 3 maart.

Bestellen kan via het bestelformulier op de website of via de Libris webshop (kies voor ‘afhalen in de winkel’), maar u kunt ons ook bellen (0570-675925) of mailen.

 

EEN NIEUWE BUNDEL VAN BIESHEUVEL

 

otten de ambtenaarvroeger schreef ik voorplat


Na het overlijden van Maarten Biesheuvel in juli vorig jaar, werd begonnen met het ontruimen van het huis waar hij met Eva veertig jaar had gewoond.

In Sunny Home werd, grote verrassing, een aantal verhalen in manuscriptvorm gevonden. Het was niet bekend dat hij zoveel verhalen had bewaard. Een deel van deze verhalen is nu verschenen in 'Vroeger schreef ik', samen met verhalen die alleen in tijdschriften zijn verschenen en die Biesheuvel zelf al had uitgekozen. Uitgeverij Brooklyn verzorgde de prachtige uitgave en de al even mooie raamdecoratie die nu op de etalageruit te zien is. Onze collega én Biesheuvelliefhebber Rolph richtte de etalage in, met aan de linkerkant onderin het lievelingsboek van Biesheuvel: Moby Dick.

Maarten Biesheuvel, Vroeger schreef ik.
Gevonden verhalen,
gebonden, € 20,-

     

 

 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

MENSEN EN RUÏNES
THEO DE FEYTER

© 2024 Boekhandel Praamstra