banner

 
 

Willem die Madoc maakte - Nico Dros


Madoc 265NAAR BUITEN
Na het frisse voorjaarsweer van de afgelopen week lijkt het de komende tijd wat aangenamer te worden om naar buiten te gaan. Misschien wordt het dit weekend al warm genoeg om op een beschut plekje de nieuwste van Nicci French of Elena Ferrante te lezen! Of de intrigerende roman van Nico Dros ‘Willem die Madoc maakte’, waarin hij fictie en geschiedenis verweeft om het verhaal van de raadselachtige Madoc te vertellen. Na een storm in het jaar 1196 halen kustvissers een kleuter uit de branding. Die blijkt de enige overlevende van een schipbreuk te zijn en vermoedelijk een koningskind…

Hardcover € 27,50

     

 

 

 

Natuurlijk hebben we ook zin om in beweging te komen, te wandelen of te werken in de tuin. Zoekt u inspiratie, maak dan even een afspraak (0570-675925) en kom in de winkel kijken naar onze tuin- en natuurboeken.

winkel natuurboeken 570

 

Wandelen met Voskuil


Voskuil 265Om zin te krijgen in een wandeling is er ‘Had je nog willen wandelen? Deze bloemlezing met de mooiste wandelfragmenten uit Bij nader inzien en Het Bureau van J.J. Voskuil is een feest der herkenning voor Voskuillezers van het eerste uur en voor anderen een ideale kennismaking met zijn werk.

Paperback, € 20,00

 

   
 
 
 
 
 
  
Voor wie eropuit wil in de omgeving of er wat meer over te weten wil komen, hebben we twee mooie nieuwe lokale uitgaven:

licht lucht ruimte 265
'Licht, lucht en ruimte in Deventer' geeft een inkijkje in de naoorlogse stedelijke ontwikkeling, waarin de nadruk ligt op een ruime en groene woonomgeving.

'Licht, lucht en ruimte' / Stichting Oud DeventerHardcover € 20,00

 

     

 

 


 wilpse klei 265'Geworteld in de Wilpse klei' vertelt over verleden en heden van een  plattelandsgemeenschap in verandering.

'Geworteld in de Wilpse klei' / Vereniging Ruimte voor de Wilpse Klei'


Hardcover € 25,00

     
 
 
 
 
 

Jan van Kessel
Misschien ben je wel water

ROBIN BLEEKER
Nieuwe bundel
Wat zo veelbelovend begon

Roderick Nieuwenhuis
Een Simpel leven

Michael Rhebergen
De laatste riviervissers

 

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund

Joke van Vliet
Wanneer de herten komen


Salon de Praam