banner 540 zomer

 
     
 
Verhuizing en de winkel


pand

Komende zondag begint onze verhuizing. Te beginnen op de 2e verdieping worden alle boeken uit de kasten gehaald en in kratten opgeborgen. Vervolgens worden de kasten uit elkaar gehaald en naar de Lange Bisschopstraat 1 getransporteerd, waar interieurbouwers ze ook weer opbouwen. Wij gaan er van uit dat de hele operatie tenminste twee weken vergt en dat we in de week van 20 september alle boeken in de nieuwe winkel hebben ondergebracht.

Tijdens de hele operatie gaat de verkoop zoveel mogelijk door. Op de begane grond in de Keizerstraat houden we de belangrijkste titels op tafels beschikbaar. Bij de rubrieken blijft de voorraad voor ons wel inzichtelijk, al kan het soms wat langer duren voor we vinden wat u zoekt. Bestellingen lopen ook gewoon door, dus schroom niet om die aan ons door te geven.
Hoe het precies van dag tot dag zal verlopen is niet te voorspellen, maar er komt een dag waarop we al zoveel boeken in de Lange B hebben dat we u daarvoor naar de nieuwe winkel verwijzen, waar we dan ook een kassa in functie hebben.

Schroom niet om bij ons binnen te lopen of ons te bellen of te mailen.

0570-675925.

[email protected]

 

 
 
 
      
 
 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra