banner 540 zomer

 Almar Otten in gesprek met Chrisjan van Marissing over 'Gevallen engelen'

Begin april verscheen Almar Otten's eerste roman 'Gevallen engelen'. Na 11 thrillers blijkt deze roman zijn ware ambitie. Een heftig boek waarin Almar de lezer meevoert met de angsten en verlangens van zijn personages, die met scherp inzicht in de menselijke geest zijn opgevoerd. Een boek dat de tongen los maakt, dat intrigeert en vraagt om nadere beschouwing. Almar Otten gaat in gesprek met boekverkoper Chrisjan van Marissing over 'Gevallen engelen' en over het leven.

Donderdag 13 juni, 's avonds om 20.00 uur. Toegang vrij, reserveren in de winkel, per telefoon 0570-675925,of via het inschrijfformulier >>

Uitgave : Almar Otten, Gevallen engelen, paperback € 24,50

  

 

 Inge Ipenburg, interview door Mirella Ordelman over haar nieuwe boek 'Moordenaarsstorm'

Inge Ipenburg (geboren in Deventer) is een veelzijdige vrouw. Ze dankt haar bekendheid vooral aan haar rol als Martine Hafkamp in GTST, maar sinds vijf jaar timmert ze ook aan de weg als schrijver van thrillers en romans. 'Moordenaarsstorm' is haar nieuwste thriller, het eerste deel van een tweeluik 'Siciliaanse kronieken'. Inge Ipenburg wordt geïnterviewd door Mirella Ordelman, docent communicatie aan Saxion en zelf auteur van twee romans.

Zondag 16 juni. Aanvang 15.00 uur. Entree vrij, reserveren via de winkel, per telefoon 0570-675925 of via het inschrijfformulier >>.


Uitgave : Inge Ipenburg, Moordenaarsstorm, paperback € 19,99

  
foto: Nico Kroon

 

 Peter Brusse, lezing over zijn nieuwe boek 'Ach, Engeland'

Peter Brusse was jarenlang het gezicht van het NOS journaal in Londen. Voor die tijd was hij correspondent in Londen voor de Volkskrant. 21 jaar lang heeft hij de Engelse volksaard kunnen onderzoeken en ontleden en daar verschillende boeken aan gewijd. Het nieuwste boek is 'Ach,Engeland. Wij en onze overburen, van Bonifatius tot Brexit'. Aan de vooravond van de Brexit maakt Peter Brusse de balans op. Want de Britten nemen dan wel afscheid van Europa, maar in het geval van Nederland is dat eigenlijk onmogelijk.

Maandag 17 juni, aanvang 20.00 uur. Toegang € 10,00 incl. koffie en een drankje. Reserveren via de winkel, per telefoon 0570-675925 of via het inschrijfformulier >>.

Uitgave : Peter Brusse, Ach Engeland, paperback € 19,99

  
foto: Kors de Bruin 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

MENSEN EN RUÏNES
THEO DE FEYTER

© 2024 Boekhandel Praamstra