banner 540 zomer

 Anna van den Breemer Alle ouders klungelen maar wat aan

Interview door Viva-hoofdredacteur Debby Gerritsen. Zaterdag 12 oktober, 13.00 uur

Hoe houd je je relatie leuk tijdens de tropenjaren? Wat doe je als je peuter een driftbui heeft in de supermarkt? Hoe krijg je moeilijke eters tóch aan de wortels en broccoli? In de populaire opvoedrubriek ‘Iedereen doet maar wat’ in de Volkskrant behandelt journalist Anna van den Breemer wekelijks kwesties waar ouders vandaag de dag mee worstelen. En dat zijn er nogal wat.

Interview Anna van den Breemer, zaterdag 12 oktober 13.00 uur. Toegang vrij.

Boek 'Alle ouders klungelen maar wat aan', paperback € 15,00

   

 

 Kinderboekenweek

De hele week is het nog Kinderboekenweek, dit jaar met een geschenk geschreven door Anna Woltz (gratis bij aanschaf van € 10,-  aan kinderboeken) en een prentenboek van André Kuipers. De winkel is mooi versierd met insecten die door kinderen van de Windroos en Montessori Oudaen zijn gemaakt. De kinderen hebben meegedaan aan het project Speeluiterwaarde op de Natuurderij Keizersrande. Met dank aan Floor Coolsma, Harriët Ooijman en IJssellandschap. En vergeet niet om op de 2e verdieping te gaan kijken naar de fraaie illustraties van Irene Goede : niet te geloven hoe fijnzinnig zij in detail kan werken.

Zondag in de Bibliotheek en de Schouwburg het Kinderboekenweekspektakel met heel veel schrijvers in de Bibliotheek (en een boekenkraam van Praamstra) en leuke activiteiten voor kinderen in de Schouwburg.



 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra