MAAND VAN HET NATUURBOEK

 
MAAND VAN HET NATUURBOEKSinds een paar jaar vieren we in de maand april het voorjaar met de Maand van het Natuurboek. Tijdens deze maand zetten boekhandels in Nederland en Vlaanderen de mooiste natuurboeken in het voorjaarszonnetje.

In de media is er veel aandacht voor de schrijvers van de nieuwste natuurboeken zoals insectenkenner Aglaia Bouma over Huisgenoten, voormalig stadsbioloog Remco Daalder over Stadse beestjes en bioloog Piet J. van den Hout over Op de huid van de heide.

Voor de liefhebbers ligt in de boekhandel het gratis magazine Natuur voor Echte Lezers met daarin artikelen, interviews en leesfragmenten en het prachtige Vos & ik van Catherine Raven is deze maand in prijs verlaagd van € 24,99 naar € 15,-.

Daarnaast doneren de uitgeverijen Atlas Contact en Terra Lannoo per verkocht natuurboek (uitgegeven door deze uitgeverijen) 1 euro aan Trees for all, dat zich inzet voor een bosrijke wereld en duurzame bosprojecten in binnen- en buitenland aanplant.

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info