JEROEN WINDMEIJER IN GROTE LETTER


windmeijerJeroen Windmeijer presenteerde op 17 november 2022 zijn boek ‘De offers’ in grote letter editie bij Boekhandel Praamstra. Het verscheen als onderdeel van de serie Gouden Grote Letter Boeken.

Uitgeverij GLB (Grote Letter Bibliotheek) en Uitgeverij XL komen met een gezamenlijke serie grote letter boeken in paperback editie. De serie bestaat uit een tiental populaire en moderne titels van diverse topauteurs, gepresenteerd in een ‘gouden kist’.

De eerste ‘gouden kist’ werd door uitgever Werner Bartelds overhandigd aan auteur Jeroen Windmeijer en aan Boekhandel Praamstra. Nu te zien in de winkel!

boekenmetgroteletters

Jeroen Windmeijer (Delft 1969) is antropoloog en succesauteur van inmiddels zeven boeken. Hij weet feit en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar te verbinden en wordt regelmatig de Nederlands Dan Brown genoemd. Jeroen wil met zijn boeken niet alleen een spannend verhaal vertellen dat mensen vermaakt, maar hij wil dat ze er ook iets van kunnen opsteken. Zijn boek ‘De offers’ verschijnt nu voor het eerst ook in grote letters.

Jeroen Windmeijer - ‘De Offers’
Paperback in grote letter, € 29,00

Gouden Grote Letter boeken gepresenteerd 

Ode aan de flora van Deventer
Diverse auteurs

Beste boek van Overijssel 2022

Jan van Kessel
Misschien ben je wel water

 

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

LEESTIP
Onder moeders vleugels

Nino Haratischwili
Het schaarse licht


Salon de Praam

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.