banner 540 zomer

Floris Hülsmann presenteert ‘Maak je naam onvergetelijk'

Floris Hülsmann is eigenaar van naamcreatiebureau Namarama. Hij werkte jarenlang als copywriter in de reclame en won veel prijzen voor originele en succesvolle reclamecampagnes. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van merknamen en werkt voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland, zoals Zilveren Kruis, TUI en Leen Bakker.

In zijn boek Maak je naam onvergetelijk. Zo bedenk je een bedrijfsnaam die wél werkt laat Floris Hülsmann zien hoe je aan een sterke naam kunt komen. Zelfs als je niet creatief bent. Ook komen er de inspirerende verhalen achter bekende bedrijfsnamen aan bod.

Boekpresentatie vrijdag 14 september, aanvang 17.15 uur, inloop vanaf 17.00 uur, entree vrij, graag reserveren via maakjenaamonvergetelijk.nl

Uitgave 'Maak je naam onvergetelijk',  pap. € 16,50

 

 

Janneke Schotveld te gast bij juffen- en meestersavond

Samen met de Bibliotheek Deventer organiseren wij op maandag 17 september weer een juffen- en meestersavond in de aanloop naar de Kinderboekenweek.

We ontvangen dit keer de geliefde kinderboekenauteur Janneke Schotveld, bekend vanwege haar boeken over Superjuffie (in oktober komt de film ) en vorig jaar auteur van het Kinderboekenweekgeschenk.

Aanvang 19.15 uur, inloop vanaf 19.00 uur, toegang vrij, reserveren in de winkel,
per telefoon, 0570-675925,
of via
[email protected]

 

 

 

 

Expositie Annet Schaap

Voordat Annet Schaap debuteerde met het fantastische en bekroonde boek Lampje heeft zij naam gemaakt met het illustreren van bijna 200 kinderboeken.  

Zij heeft nu geput uit de grote schat van haar beeldende werk voor een expositie op onze verdieping, die geopend wordt door Janneke Schotveld tijdens de hiervoor beschreven meesters- en juffenavond op 17 september.

Expositie Annet Schaap, 17 september  tot ca 15 oktober.

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

BEST VERKOCHTE THRILLER 2023
Het perfecte zusje
van Anna van den Breemer


perfecte zusje

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265


Salon de Praam

© 2024 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info