Frans Strijards
Als een nacht zonder slaap
Michael Rhebergen
De laatste riviervissers
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
LEESTIP
Sándor Márai - Gloed
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Jan Slijkhuis in
Salon de Praam

 

RAMON VAN UFFELEN SIGNEERT ‘PORTLAND’

 

Portland AfficheThrillerschrijver Ramon van Huffelen uit Diepenveen is in de winkel op zaterdag 2 juli tussen 13.00-14.00 uur. Hij signeert dan zijn debuutroman Portland, een thriller over een undercoveragent wiens privéadres verraden wordt aan de onderwereld, waardoor hij met zijn vrouw en ernstig zieke dochter moet vluchten.

In zijn boek Portland balanceert een undercoveragent op de lijn van goed en kwaad. Van Huffelen heeft zich voor zijn boek verdiept in de wereld van misdaad en infiltratie via interviews, boeken en rechtbankverslagen.

De auteur over zijn boek: “De rol die undercoveragenten aannemen, kruipt onder hun huid en als ze eruit willen stappen worden ze soms onder druk gezet om door te gaan. Een aantal undercoveragenten is het afgelopen jaar bezweken onder die druk en pleegde zelfmoord. Mijn fictieve hoofdpersoon Erik Schoeman in Portland beëindigt zelf een undercoveroperatie bij de Nederlandse maffia, als zijn leidinggevenden over zijn grens gaan. Als zijn privéadres dan bekend wordt, beginnen de problemen voor hem, zijn vrouw en ernstig zieke kind pas echt.”

Ramon van Huffelen woont met zijn gezin in Diepenveen en is inmiddels twintig jaar actief als importeur en distributeur van biologische producten. Ondernemen en schrijven hebben volgens hem veel raakvlakken. ,,Met allebei creëer je iets nieuws, vanuit het niets.” Inmiddels zijn diverse (prijswinnende) korte verhalen van hem in bundels gepubliceerd. 

Ramon van Uffelen - ‘Portland’
paperback € 20,99
Datum: zaterdag 2 juli: 13.00-14.00 uur
Toegang vrij

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor