Michael Rhebergen - De laatste riviervissers 

 

michael rhebergen 265Michael Rhebergen is een onafhankelijke documentaire fotograaf en visueel onderzoeker uit Deventer, wiens werk zich richt op sociaal-culturele thema’s, mensenrechten- en milieukwesties.

Hij reisde naar meer dan dertig verschillende landen in delen van Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa. Zijn werk is internationaal tentoongesteld en gepubliceerd. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder meer National Geographic, The Washington Post, De Groene Amsterdammer, De Volkskrant, The Telegraph, Courrier International, NRC, De Correspondent.

Onlangs verscheen bij uitgeverij Blauwdruk zijn eerste boek, een verhaal van de laatste riviervissers. Over twee mannen op de Nederlandse rivieren, vader en zoon, die als een van de laatsten in ons land kunnen bestaan van wat zij met hun netten vangen. Fotograaf Michael Rhebergen heeft de vissers meer dan vijf jaar gevolgd. Hij ging mee het water op, leerde over de invloed van de maanstand op de visvangst. En dat het hedendaagse vissersbestaan meer betekent dan het vangen van vis. Met dit document geeft hij een unieke kijk in een bijna uitgestorven wereld.

 

 

 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

Dromen over het bestaan
CARLYN WESTERINK

© 2024 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info