banner 540 zomer

 Katja Staartjes, Topteams, lezing en interview, 22 november


Eind oktober verscheen het boek Topteams van Katja Staartjes met foto’s van Menno Boermans. Een boek voor teamleiders, managers en iedereen die in teams werkt en betere samenwerking en resultaten nastreeft. Kun je elkaar onder druk blijven versterken? Hoe overbrug je de verschillen? Het is de kunst om alles uit je team te halen. Hoe creëer je zo’n topteam? In Topteams dient het bergbeklimmen als spiegel, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor leiderschap en teamwork. Twee bergbeklimmers bundelden hun krachten: Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die Mount Everest beklom, beschrijft achttien pijlers die van je team een topteam maken, en Menno Boermans illustreert met zijn foto’s indringend hoe je samen bergen verzet.

In samenwerking met de Deventer uitgeverij Management Impact organiseren wij een lezing met interview van Katja Staartjes op vrijdagavond 22 november.  Aanvang 20.00 uur.  Toegangsprijs  € 10,00, incl. koffie/thee en een drankje. Reserveren in de winkel, per telefoon 0570-675925 of via het aanmeldformulier op de website >>.

Katja Staartjes, Menno Boermans , Topteams,  uitgegeven door Management Impact , 352 pag., paperback, € 32,50.

 

Boekpresentatie Marijke Groot, ‘Veel succes met je PTSS’,  17 november

Marijke Groot publiceerde in 2018 ‘Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie’ waarin ze gedichtjes, korte berichten, anekdotes en gedachten bundelde die ze wijdde aan haar psychische problemen. Deze bundel was zo'n succes dat een herdruk nodig was.

Nu is er een opvolger: ‘Veel succes met je PTSS’. De presentatie daarvan is op zondag 17 november om 12 uur in boekhandel Praamstra, toegang vrij.

Marijke Groot, Veel succes met je PTSS. Berichten en gedichten uit de GGZ. € 12,50 (tijdens de presentatie € 10,00)

 

Demonstratie ambachtelijk drukken, zaterdag 16 november

Met als aanleiding de expositie in onze winkel van Mooi Marginaal, de mooiste bibliofiele en marginale drukken van de afgelopen jaren (nog te zien tot 7 december), geeft Peter Duijff van de Eierland Pers uit Schalkhaar nog een keer een demonstratie van het ambachtelijk drukken op een handpers.

Zaterdag 16 november, 13.00 tot 15.00 uur.

 

 

BEST VERKOCHTE BOEK IN 2023 - AFSLAG 23

 

Cusanus
Over de wetende onwetendheid

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

Michel Dijkstra
Japanse Filosofie

Dijkstra

Tommy Wieringa - Nirwana

DeHanze omslag 265

MENSEN EN RUÏNES
THEO DE FEYTER

© 2024 Boekhandel Praamstra