banner 540 zomer

Anna van den Breemer, Ivanka, interview door Yasmina Aboutaleb
  Anna van den Breemer is vanmiddag om 3 uur bij ons voor een gesprek over haar boek Ivanka. Wat vorige week nog niet bekend was : zij wordt geïnterviewed door Yasmina Aboutaleb.
Henk Heideveld, Het laatste nieuws over God komt uit Zwolle
  Beeldend kunstenaar Henk Heideveld, inmiddels stadsprofeet van Zwolle, maakte naam met schilderijen ( in de raadszaal van het oude stadhuis hing een serie van 8 doeken van hem die na de vernieuwbouw niet zijn teruggeplaatst ) en met spectaculaire performances, waaronder een wandeling over de boog van de IJsselbrug bij Zwolle en een inbraak in de zwolse gevangenis.  Dat kunstenaarsbestaan omvat voor hem ook fascinatie voor een religieus en spiritueel bestaan en dan met name voor de Moderne Devotie. Dat leidde tot het boek ‘Jezus in Salland’ uit 1998 en nu, 20 jaar later,  tot een nieuwe getuigenis in het boek  ‘Het laatste nieuws over God komt uit Zwolle’.

Donderdagavond 26 april , Aanvang 20.00 uur. Entree vrij, graag reserveren in de winkel, telefonisch op 0570-675925 of via de website >>

Henk Heideveld, Het laatste nieuws over God komt uit Zwolle , paperback € 19,95

Frank Krake en Wim Alosery, De laatste getuige
  De kranten staan er vol van : het waargebeurde verhaal van Wim Alosery, de 94-jarige man die drie concentratiekampen en een grote scheepsramp overleefde. Zijn verhaal werd opgetekend door Frank Krake in het boek De laatste getuige’. Zij komen samen naar Praamstra voor een tweegesprek ondersteund met lichtbeelden.

Vrijdag 11 mei , aanvang 20.00 uur, entree € 5,00 . reserveren in de winkel, telefonisch  (0570-675925 ) of via de website >>

 

 

Jan van Kessel
Misschien ben je wel water

ROBIN BLEEKER
Nieuwe bundel
Wat zo veelbelovend begon

Roderick Nieuwenhuis
Een Simpel leven

Michael Rhebergen
De laatste riviervissers

 

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

 

LEESTIP
Herman Hesse
Narziss en Goldmund

Joke van Vliet
Wanneer de herten komen


Salon de Praam