banner 540 zomer

Anna van den Breemer, Ivanka, interview door Yasmina Aboutaleb
  Anna van den Breemer is vanmiddag om 3 uur bij ons voor een gesprek over haar boek Ivanka. Wat vorige week nog niet bekend was : zij wordt geïnterviewed door Yasmina Aboutaleb.
Henk Heideveld, Het laatste nieuws over God komt uit Zwolle
  Beeldend kunstenaar Henk Heideveld, inmiddels stadsprofeet van Zwolle, maakte naam met schilderijen ( in de raadszaal van het oude stadhuis hing een serie van 8 doeken van hem die na de vernieuwbouw niet zijn teruggeplaatst ) en met spectaculaire performances, waaronder een wandeling over de boog van de IJsselbrug bij Zwolle en een inbraak in de zwolse gevangenis.  Dat kunstenaarsbestaan omvat voor hem ook fascinatie voor een religieus en spiritueel bestaan en dan met name voor de Moderne Devotie. Dat leidde tot het boek ‘Jezus in Salland’ uit 1998 en nu, 20 jaar later,  tot een nieuwe getuigenis in het boek  ‘Het laatste nieuws over God komt uit Zwolle’.

Donderdagavond 26 april , Aanvang 20.00 uur. Entree vrij, graag reserveren in de winkel, telefonisch op 0570-675925 of via de website >>

Henk Heideveld, Het laatste nieuws over God komt uit Zwolle , paperback € 19,95

Frank Krake en Wim Alosery, De laatste getuige
  De kranten staan er vol van : het waargebeurde verhaal van Wim Alosery, de 94-jarige man die drie concentratiekampen en een grote scheepsramp overleefde. Zijn verhaal werd opgetekend door Frank Krake in het boek De laatste getuige’. Zij komen samen naar Praamstra voor een tweegesprek ondersteund met lichtbeelden.

Vrijdag 11 mei , aanvang 20.00 uur, entree € 5,00 . reserveren in de winkel, telefonisch  (0570-675925 ) of via de website >>

 

 

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

Optische verschijnselen in Nederland
Peter Paul Hattinga Verschure

Het verborgen leiderschap
van oudste dochters

Aike Borghuis

Charlotte Dematons 
Sinterklaas

Ilja Leonard Pfeiffer
Akibiades

 

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
LEESTIP
Peter Matthiesen en Sylvain Tesson

Özcan Akyol
Afslag 23

Arnout van Cruyningen
De Hanze

Bruce Springsteen Compleet 265


Salon de Praam

© 2023 Boekhandel Praamstra