Vacature
administratief medewerker
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Christine Otten
De ander bestaat niet...
Shortlist Libris Literatuurprijs

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips

Giorgio Bassani
De tuin van de familie Finzi-Contini
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie
BOEKPRESENTATIE
POSITIEF OUDER
Marja Koenraad in
Salon de Praam
 

banner 540 zomer

 
     
 
GEEF EEN BOEK CADEAU

     

Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken

 

anne frank poster 535

 

      

het achterhuis 265
‘Geef een boek cadeau’ bestaat 5 jaar. Een schitterende gelegenheid om met een buitengewoon bijzonder boek te komen: het wereldberoemde dagboek van Anne Frank, Het Achterhuis, in een prachtige uitgave met fotokatern en plattegrond. Vanaf 11 februari is Het Achterhuis van Anne Frank voor € 2,99 te koop in de boekhandel.


Het Achterhuis is een boek dat iedereen zal raken. Het is een boek dat uitnodigt tot gesprekken thuis of in de klas, of dat nu is bij het vak Nederlands, bij geschiedenis of bij maatschappijleer. Wij roepen dan ook iedereen op – onderwijzers, leraren, schoolbesturen, maar ook ouders, grootouders, oom en tantes, noem maar op – om ervoor te zorgen dat ieder kind in Nederland in februari Het Achterhuis krijgt. En leest.


Deze actie is opgezet om ervoor te zorgen dat ook de minder bedeelde kinderen een eigen boekenplankje hebben. Om dit initiatief kracht bij te zetten bieden we u de mogelijkheid een boek te kopen en het te doneren aan Kinderen van de voedselbank.  Wij zorgen er vervolgens voor dat de boeken daar terecht komen.Anne Frank – ‘Het Achterhuis’

€ 2,99

 

 

 

SHAKESPEARE in Uitgelezen Verhalen op 16 februariLIEFDESVERHALEN 535De rijke taal van toneelschrijver Shakespeare staat vol in de aandacht in de komende editie van de Deventer productie Uitgelezen verhalen. Op 16 februari is Ian Bok te zien, bekend van zijn tv-rollen als prins Claus en Johan Cruijff. Naast hem treden ook ArtEZ-studenten op: Teuntje Post (Toneelschool) en Elsa Steixner (Conservatorium). Thema van de voorstelling is Liefde, te zien in Mimik, om 20.00 uur.

Kaarten à € 18,50 inclusief pauzedrankje zijn te bestellen bij MIMIK

Boekhandel Praamstra zal aanwezig zijn met boeken van Shakespeare, Carson McCullers, Guy de Maupassant en meer!

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor