Vacature
administratief medewerker
Joke van Vliet
Wanneer de herten komen
Christine Otten
De ander bestaat niet...
Shortlist Libris Literatuurprijs

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips

Giorgio Bassani
De tuin van de familie Finzi-Contini
Almar Otten
Het Alerdinck mysterie
BOEKPRESENTATIE
POSITIEF OUDER
Marja Koenraad in
Salon de Praam
 
 
 
 
 

banner 540 zomer

 
     
 
JAN VAN MERSBERGEN - 14 november om 14.00 uur

     

      

mersbergenOp zondagmiddag 14 november is Jan van Mersbergen te gast in de winkel om te spreken over zijn nieuwe roman ‘Een goede moeder’.

Elk ongelukkig gezin is ongelukkig op zijn eigen wijze. ‘Een goede moeder’ beschrijft de dynamiek in zo’n gezin, de ontwikkelingen binnen een huwelijk en de ups en downs van ouderschap.

 

Aan de hand van WhatsAppberichten, spraakmemo’s en medische dossiers creëert Van Mersbergen een schrijnend beeld van het zorgsysteem in Nederland en de angst daar een kind aan te verliezen. Met een scherp oog voor de psyche schetst hij de ervaring van het verlies van stabiliteit binnen een familie....
Lees meer >>

 

Zondagmiddag 14 november, 14.00 uur. Toegang gratis.Toegangscontrole met QR-code.

Reserveren in de winkel of via de website 


Jan van Mersbergen - ‘Een goede moeder’

Paperback € 22,99

 

 

 

 

 

 

MIDDAG VAN HET KOOKBOEK in Restaurant BOUWKUNDE

 

 
collage

 

Na drie eerdere succesvolle edities organiseert Restaurant Bouwkunde op zondag 14 november de Middag van het kookboek. Jonah Freud, kookboekspecialist en eigenaar van de Kookboekhandel in Amsterdam en Garrelt Verhoeven (oud directeur van het Deventer Verhaal en nu hoofdconservator van de Universiteitsbibliotheek Leiden) gaan in gesprek met een keur aan auteurs over hun nieuwe kookboeken.

stapelMet o.a. Alain Caron, fotograaf Oof Verschuren over sushi, Chefkok Wil Demandt voorheen eigenaar van het fameuze Restaurant Bordewijk, Lucrees van Groningen en Marietje Bosma, Issa Niemeijer en Heleen Boom en Peter van de Pavoordt.

Boekhandel Praamstra is aanwezig met een boekenkraam. De auteurs zullen natuurlijk ook signeren.

Aanvang 15.00 uur, aanvang diner 18.00 uur.

Kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor de middag € 12.50 p.p ; met diner inclusief drankjes € 47.50

 

 

 

EEN AVOND MET MATHIJS DEEN - 15 november om 20.00 uur

 

DeenIn ‘De grenzeloze rivier’ neemt Mathijs Deen, net als in zijn veelgeprezen boeken ‘De Wadden’ en ‘Over oude wegen’, de lezer mee in zijn unieke wereld: het schemergebied tussen feit en fictie, wetenschap en verbeelding.

‘Stel dat de rivier een personage is, dan heeft hij ook een geboorte en een dood. Vertel me hoe hij is ontstaan.’ Die vraag stelt Mathijs Deen op een zonnige septemberdag aan zijn tafelgenoot, een geoloog. Het antwoord dat volgt is het begin van een reis die de lezer meevoert van een tijd ver voordat we spraken van een Europees continent naar de dagen van nu, waarin schippers de rivier de Rijn nog altijd als een levend wezen zien, een persoon....
Lees meer>>

 

 

 

 

Zondagmiddag 14 november, 14.00 uur. Entree € 10,00. Toegangscontrole met QR-code.

 

Reserveren in de winkel of via de website 

 

 

 
     
 
 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor