Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Deventer zingt in koor
Özcan Akyol signeerde
Lebuinuslezing 2020
Rob Luckerhof
De wereld van Italo Svevo
René Slot ‘De wil is een pijl’
T.H. White - Arthur de koning
van eens en ooit

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook
Beroofd volgens de regels
Expositie Guido Orsetti
Expositie
Fotocollectief Perspectief

Judith Schalansky
Katja Staartjes, Topteams
Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven
Presentatie Edicola Publishing op zaterdag 10 juni met Dienke Cazemier en Ingrid Paardekooper


Edicola Publishing is een jonge , in Deventer gevestigde uitgeverij, die frisse uitgeef-ideeën combineert met jarenlange uitgeefervaring. Het Edicola boekenfonds richt zich met name op Sport (voetbal, wielrennen, autosport), Reizen (Italië, Frankrijk en Spanje), Culinair (eveneens uit voornoemde drie landen), Spiritualiteit & Persoonlijke Groei (waarin het Bres fonds een grote rol speelt) en Hobby & Vrije Tijd (met buitenleven, tekenen & schilderen, Honden & Katten en Haken & Borduren belangrijkste pijlers zijn).

Edicola

Bij Praamstra is de komende maanden een uitgebreide selectie te zien van de reisboeken van de uitgeverij.

Die presentatie start zaterdag 10 juni om 11 uur met het nieuwe boek ‘Natuurlijk Normandië’ van Dienke Cazemier uit Loo Bathmen. Later op de dag is ook Ingrid Paardekooper met haar boek ‘Abruzzo’ van de partij.

‘Natuurlijk Normandië’ van Dienke Cazemier is verschenen in de ‘Frankrijk Puur’ reeks van uitgeverij Edicola. De gidsen voor deze reeks worden geschreven door mensen die de regio van haver tot gort kennen omdat ze er wonen of er vaak en veel verblijven en daarom een ander verhaal vertellen dan de doorsnee reisgids. Er zijn al gidsen over o.a. de Ardèche, de Gironde en Corsica verschenen.

‘Natuurlijk Normandië’ leest, dankzij de soepele schrijfstijl en fijnzinnige, humoristische columns over het Franse alledaagse leven als een roman. Natuurlijk word je meegenomen midden-Normandië te leren kennen en zorgen de ruim 300 foto’s ervoor dat je een goede indruk van de regio krijgt, maar het boek is, in tegenstelling tot een ‘normale’ reisgids, geen kritiekloze opsomming van wat er allemaal zo mooi is. Kom kijken en proeven in het land van appels, kaas, room & honing – en val, net als Dienke, voor de weemoed en de rust van dit bijzondere stukje Frankrijk.

‘Natuurlijk Normandië’ € 19,95
‘Abruzzo, het groene hart van Italië ‘ € 19,95

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.