Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Deventer zingt in koor
Özcan Akyol signeerde
Lebuinuslezing 2020
Rob Luckerhof
De wereld van Italo Svevo
René Slot ‘De wil is een pijl’
T.H. White - Arthur de koning
van eens en ooit

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook
Beroofd volgens de regels
Expositie Guido Orsetti
Expositie
Fotocollectief Perspectief

Judith Schalansky
Katja Staartjes, Topteams
Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven
Juffen-en-Meestersavond , Jozua Douglas

Op maandag 19 september organiseren wij – als opmaat naar de Kinderboekenweek in oktober – een Juffen- en Meestersavond . Te gast is de populaire kinderboekenschrijver Jozua Douglas , bekend van o.a. De verschrikkelijke badmeester & De gruwelijke generaal .Hij presenteert zijn nieuwste boek De ongelooflijke Ravi Ravioli op ludieke wijze met trucs, filmpjes, schrijftips en een heuse opa en oma quiz. Zijn boeken komen op de boekentafel uiteraard , maar ook de winnaars van de Zilveren Griffels en de kerntitels van de Kinderboekenweek. Ook niet-leerkrachten zijn welkom.

Aanvang 19.00 uur, inloop v.a. 18.30 . Entree vrij. Reserveren in de winkel, per telefoon, 0570-675925, of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghada Sukkar signeert haar boek Koffie met Kardemom


Als onderdeel van het Festival de Oriënt is zaterdag 24 september de Deventerse auteur Ghada Sukkar in onze boekhandel. Vanaf 14 uur signeert zij haar boek Koffie met Kardemom. Dit boek is een familiekroniek in romanvorm, een literair werk met autobiografische elementen. De roman dompelt je onder in een kleurrijke cultuur, vertelt het verhaal van het Iraakse volk, vanuit het perspectief van een christelijke familie.De uit Irak afkomstige auteur Ghada Sukkar (kwam in 1987 al naar Nederland) schrijft uit eigen ervaring. Ze roept een wereld op die tot de verbeelding spreekt, schrijft over mensen van vlees en bloed die het leven in alle hevigheid beleefd, gedeeld en doorgegeven hebben. Ghada is civiel ingenieur en werkte als landenmanager voor Irak bij de christelijke hulpverleningsorganisatie Dorcas. Ghada werkt momenteel op het hoofdkantoor van Dorcas Nederland op het gebied van strategische relaties.Deze roman verscheen in 2006 bij uitgeverij De Geus onder de titel De schatkamer van Babylonië. Deze herziene en bijgewerkte uitgave verschijnt met epiloog op een moment dat de kwesties over het Midden-Oosten, migratie- en vluchtelingenstromen uiterst actueel zijn.


Ghada Sukkar, Koffie met Kardemom, paperback € 22,50. Signeren zaterdag 24 september, v.a. 14 uur

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.