Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Almar Otten - De ambtenaar

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Social media

 

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

Thomas Rosenboom
Publieke werken

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Expositie Charles Michels

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven
Jobien Berkouwer bij Praamstra

Masterclass profiling & boekpresentatie  ‘Zomermeisjes'  

Jobien Berkouwer werkte 15 jaar in diverse functies voor de Nederlandse politie. Ze is voormalig hoofdinspecteur van politie en juriste. Tegenwoordig is ze werkzaam als profiler en adviseur voor bedrijven en particulieren bij het oplossen van zaken als stalking, afpersing en bedreiging. Ze is getrouwd, heeft een zoon, woont momenteel in Amsterdam maar woonde ook een paar jaar in Deventer. In haar lezing geeft Jobien een indruk van het fascinerende vak van  profiler. Hoe maak je een daderprofiel? Hoe schat je de risico’s op geweld in? Hoe gaan we hem of haar stoppen? Met deze masterclass leest u de psychologische thriller Zomermeisjes met nog meer plezier en kennis van het vak van een profiler.

Over “Zomermeisjes”

De jonge Amsterdamse rechercheur Lot van Dijk moet tot haar grote teleurstelling aan de slag bij het korps Twente – ver weg van waar het volgens haar allemaal gebeurt. Ze wordt gek van verveling, totdat tijdens een slepende nachtdienst ineens het lijk van een tienermeisje wordt gevonden in een afgelegen hutje in het bos. Zomermeisjes is een zenuwslopende psychologische thriller over het werk van een jonge profiler die de psyche van een seriemoordenaar tot de kern probeert te ontrafelen. Hoe dieper ze graaft, hoe dichterbij ze komt. En hoe groter het gevaar wordt.

Jobien Berkouwer , Masterclass profiling. Donderdag 16 juni , 20.30 uur.   Boekhandel Praamstra, toegang vrij, reserveren via  boekhandelpraamstra.nl of via de winkel of per telefoon , 0570-675925                                                            

Jobien Berkouwer, Zomermeisjes , het boek,  288 pagina’s, paperback €  19,99

 

Spannende Boeken Weken

‘Bloed in de polder’ is het motto van de Spannende Boeken Weken, die t/m 19 juni 2016 geheel in het teken van de Hollandse thriller staan. Juni – Maand van het Spannende Boek heet voortaan Spannende Boeken Weken. 
De Nederlandse thrillerauteur Simon de Waal heeft het geschenkboek Vector voor de Spannende Boeken Weken 2016 geschreven, gratis bij besteding van ten minste €12,50 aan Nederlandstalige boeken.

 

Literaire T-shirts

Wij hebben de hand weten te leggen op een partij amerikaanse T-shirts met boekomslagen van o.a. Robert Pirsig, Truman Capote en Jane Austen. Diverse maten, per stuk € 25,00 , twee voor € 40,00.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie