Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Deventer zingt in koor
Özcan Akyol signeerde
Lebuinuslezing 2020
Rob Luckerhof
De wereld van Italo Svevo
René Slot ‘De wil is een pijl’
T.H. White - Arthur de koning
van eens en ooit

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook
Beroofd volgens de regels
Expositie Guido Orsetti
Expositie
Fotocollectief Perspectief

Judith Schalansky
Katja Staartjes, Topteams
Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Extra nieuwsbrief voor onze abonnees 

Tot onze grote vreugde is onze boekhandel verkozen als locatie van het Groot Nationaal Boekenweekontbijt van NPO Radio 4 op 11 maart a.s.  : een live-radio uitzending van 8 tot 12 uur als prelude op de Boekenweek die zaterdag 12 maart van start gaat. Het onderstaande persbericht geeft gedetailleerde informatie.  Een beperkt aantal liefhebbers kan aanschuiven bij het ontbijt.  U kunt zich daarvoor opgeven via het email-adres dat in het persbericht wordt vermeld.  NPO  Radio 4 beslist over de aanvragen. 


Het Groot Nationaal Boekenweekontbijt live op NPO Radio 4

Schrijvers David van Reybrouck en Jessica Durlacher, correspondent Merlijn Schoonenboom en uitgever Christoph Buchwald zijn dit jaar de hoofdgasten tijdens het Groot Nationaal Boekenweekontbijt, op NPO Radio 4.De klassieke zender strijkt op vrijdag 11 maart van 8.00 uur tot 12.00 uur neer in boekhandel Praamstra, in boekenstad Deventer. Margriet Vroomans en Ab Nieuwdorp presenteren een uitzending rondom het boekenweekthema ‘Duitsland, was ich noch zu sagen hätte...’. De twee presentatoren praten met hun gasten over de mooiste Duitse boeken, het succes van Nederlandse auteurs in Duitsland, de Duitse taal, en de steeds weer veranderende verhouding tussen Nederland en Duitsland. De buurlanden en belangrijke handelspartners kennen door de jaren heen vaak een haat-liefdeverhouding. Schoonenboom schreef daarover in ‘Waarom we ineens van de Duitsers houden’. Ook in het werk van Durlacher komt de Duits-Nederlandse verhouding vaak terug.In de boekhandel klinkt verder veel Duitse muziek, variërend van Bach tot Weill en van Hildegard von Bingen tot Reinhard Mey. Er zijn optredens van Eva van Grinsven en Lars Niederstrasser (saxofoon), Daniel Kramer (piano), en Sabine Wüthrich (sopraan). Daarnaast speelt een strijkersensemble van musici uit het Orkest van het Oosten. Een beperkt aantal luisteraars van NPO Radio 4 kan aanwezig zijn bij de uitzending. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het Groot Nationaal Boekenweekontbijt, vrijdag 11 maart van 8.00 uur tot 12.00 uur op NPO Radio 4.

 


De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.