Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Deventer zingt in koor
Özcan Akyol signeerde
Lebuinuslezing 2020
Rob Luckerhof
De wereld van Italo Svevo
René Slot ‘De wil is een pijl’
T.H. White - Arthur de koning
van eens en ooit

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook
Beroofd volgens de regels
Expositie Guido Orsetti
Expositie
Fotocollectief Perspectief

Judith Schalansky
Katja Staartjes, Topteams
Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

 

 

 

 

 

 

 

Lezing Peter Venmans  "Amor Mundi’’


De uit Leuven afkomstige filosoof Peter Venmans bracht onlangs het boek 'Amor Mundi' uit, dat o.a. in Trouw veel aandacht kreeg met een interview en een recensie.
 Sleutelzinnen : Hoe houdbaar is individueel geluk in een wereld die we delen met anderen ? Hoe komen we tot een betekenisvolle relatie met de ander? We leven in een tijd waarin ons persoonlijk geluk centraal staat. We doen er alles aan om ons goed te voelen en ons te ontplooien en worden daarin gestimuleerd door een heuse geluksindustrie. Maar al die aandacht voor het individu gaat ten koste van de aandacht voor de wereld om ons heen. Langzamerhand hebben we de grenzen van het individuele geluksdenken bereikt. De tijd lijkt rijp voor meer ‘amor mundi’, liefde voor de wereld, zoals filosofe Hannah Arendt het ooit noemde. Maar wat is dat dan? Hoe verhouden wij ons tot de wereld? Kunnen wij van de wereld houden zonder ons individuele geluk daarvoor op te geven? In dit prikkelende filosofische essay verkent Peter Venmans de mogelijkheden.

Peter Venmans, Lezing over ‘Amor Mundi’. Donderdag 14 april. Boekhandel Praamstra , Aanvang € 20.00. Entree € 5,00   Reserveren in de winkel , per telefoon 0570-675925 of via boekhandelpraamstra.nl 

Uitgave  Amor Mundi, paperback € 18,99

Nieuwe ramsj en Atlas de WitUit het nieuwe aanbod van Steven Sterk hebben we wat interessante titels ingekocht . Er is nog voorraad van de sterk in prijs verlaagde Atlas de Wit  ( was € 119,00 nu € 49,95 ), maar dat zijn de laatste exemplaren .De Atlas is bij de uitgever niet meer te koop, dus wacht niet te lang wanneer u er een oogje op hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassiek, jazz en pop


De klassieke muziek krijgt in onze winkel steeds meer vaste grond onder de voeten, dus
 is de presentatie-ruimte vergroot. Voor jazz is nu een aparte bak ingericht , terwijl popmuziek op het bestaande peil gehandhaafd blijft inclusief een selectie LP's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.