Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Almar Otten - De ambtenaar

Barack Obama Het beloofde land

Lammert Voos, Canisius

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook

Thomas Rosenboom
Publieke werken

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Pakje Kunst

Boekenweek 2015      Zondag 8 maart extra open van 12 tot 17 uur  

Morgen begint de jaarlijkse Boekenweek, de 80e aflevering, met als thema “Te gek voor woorden” . Dimitri Verhulst schreef het boekenweekgeschenk. In Deventer is er een uitgebreid programma , dat morgen start met de opening in de Openbare Bibliotheek aan de Brink. Zie voor het complete programma deventerboekenweek.nl

Ernest van der Kwast

Op uitnodiging van Praamstra is dinsdag 10 maart Ernest van der Kwast te gast in ijssalon Talamini, onze overburen aan de Brink. Aanleiding is “De IJsmakers” , zijn nieuwe boek dat verwikkelingen beschrijft in een familie van Talamini’s , van oudsher ijsmakers uit de Dolomieten.  Dinsdag 10 maart . Locatie IJssalon Talamini, Aanvang 20.00 uur, Toegang € 5,00 , kaarten via Praamstra.

Nieuwe types

Een nieuw literair en muzikaal programma van Literair Productiehuis Wintertuin in samenwerking met boekhandels in Overijssel. Met deze keer voordrachten van de auteurs Johan Roos, Lotte Lentes en Wibo Kosters. In korte, informele optredens passeren proza, poëzie en muziek van lokale ‘types’ en schrijvers de revue. Literatuur- en muziekliefhebbers kunnen aanschuiven in onze koffiehoek of tijdens het winkelen luisteren naar de voordrachten en muzikale intermezzo’s van Lise Low. Zaterdag 14 maart.  Locatie boekhandel Praamstra. Aanvang 14.00 uur tot 15.00 uur. Toegang vrij

Exposities

Fotografie: Op de balustrade  foto’s met het boekenweekthema als inspiratie van het Fotocollectief Perspectief . Foto's van Angel Pinxten, Ria Nijland en Erna Lammers, die tonen hoe zij dit thema verbeelden.  Beeldende kunst:  Tekeningen van Nina Maissouradz op de verdieping , een kleine selectie naast haar expositie in het Kunstenlab.  Ze maakt portretten van merkwaardige mensen in haar directe omgeving en onderzoekt de manier waarop ze hun karakter in beeld kan vangen. 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie