Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Hilary Mantel
Klik op het boekomslag voor
korte film-presentatie.

Door Mannen gekozen
Emma Lammers

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Jeroen Brouwers - Bezonken Rood

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Judith Schalansky in gesprek met Karolien Berkvens.

Judith Schalansky

Expositie Guido Orsetti

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Nieuwsbrief 9 april 2014

Een gemengd palet aan berichten deze week:

Etty Hillesum nu!

In het kader van 100 jaar Etty Hillesum vindt morgenavond in het Etty Hillesum Centrum een gevarieerd programma plaats : een boeiende lezing van Janny van der Molen, een actuele film, muziek en de feestelijke prijsuitreiking van de Etty Hillesum-schrijfwedstrijd, waarvoor maar liefst 180 mensen een verhaal instuurden. Locatie Etty Hillesum Centrum,  Aanvang  19.45 uur, toegang vrij,  graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telfoon , 0570-641003.
Meer informatie is te vinden op
www.100jaarettyhillesum.nl  Praamstra is hierbij vertegenwoordigd met een boekentafel.

 
Loes ten Anscher
Zaterdag 12 april start beeldend kunstenaar Loes ten Anscher haar kunstproject Deventer Raamwerk voor het pand van Praamstra

Zij gaat de komende 10 weekenden 2300 Deventenaren op verschillende locaties in de gemeente Deventer uitnodigen om hun vingerafdruk aan haar te schenken. Daar maakt zij 2300 aluminium raamwerken van voor het nieuwe Stadhuiskwartier. 

Op 
www.deventerraamwerk.nl
vindt u meer informatie, waaronder de minidocu:en de handleiding , die door burgemeester Andries Heidema is ingesproken: 


Woont u in Deventer? Let de komende tijd dan goed op uw brievenbus! Daarnaast toont zij in de etalage haar werk No Soap. Twee planchettes geglazuurd aardewerk voor de opgroeiende jongen en voor het opgroeiende meisje. (foto Astrid van Loo)


Frits van Oostrom
Zondag a.s., 13 april, kunt u luisteren naar Frits van Oostrom, die voor Deventer Literair een lezing geeft over zijn boek "Wereld in woorden"

Niet alleen is dit een schitterend boek, ook is van Oostrom een begenadigd spreker die op zeer aanstekelijke wijze over zijn onderwerp weet te vertellen. Locatie Penninckshoek, aanvang  15.00 uur. Meer informatie en reserveren deventerliterair.nl


 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie