Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Hilary Mantel
Klik op het boekomslag voor
korte film-presentatie.

Door Mannen gekozen
Emma Lammers

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Jeroen Brouwers - Bezonken Rood

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Judith Schalansky in gesprek met Karolien Berkvens.

Judith Schalansky

Expositie Guido Orsetti

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

 Nieuwsbrief 13 februari 2014

Jan Rot bij Praamstra Live

Liefde voor muziek en de drang jezelf steeds opnieuw uit te vinden, dat drijft zanger Jan Rot.Na de eerste veertig jaar van zijn leven te hebben vastgelegd in driehonderd eigen liedjes op plaat, duizend columns en drie autobiografische romans is Jan Rot sinds het nieuwe millennium vooral actief als ‘zanger en vertaler van meesterwerken’. “Een van de beste, zo niet de beste liedvertaler van ons land” schreef de Telegraaf. Zijn vertalingen worden gezongen door o.a. Rob de Nijs, Anneke Grönloh, Karin Bloemen en Bløf, hij stond aan de basis van Di-rect doet Tommy, en leverde de liedvertalingen voor Hair en de Elvis-musical All Shook Up. Inmiddels is hij toen aan zijn derde Van den Ende-musical.
Op Valentijnsavond speelt Jan Rot in Theater Bouwkunde in Deventer, en ‘s middags kun je al een paar van zijn liedjes live komen luisteren in boekhandel Praamstra.


Verkoopexpositie tekeningen André Meijer "Mijn Deventer"

De in 1999 overleden stadgenoot André Meijer liet een reeks fraaie tekeningen na van Deventer , deels op historische feiten gebaseerd en deels op zijn verbeelding. Deze tekeningen zijn nu tot begin maart tentoongesteld op onze verdieping. Ze zijn daarnaast verzameld in een speciale uitgave en er is een poster gemaakt met de stadsplattegrond van zijn hand. Prijzen voor de tekeningen vanaf € 115,00 , voor de uitgave € 14,50  en voor de poster € 18,50.

Bloemrijk en Dierenrijk, lezingenserie over de Middeleeuwen en het Boek der Natuur

Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek ,onze partner in Boekenstad Deventer, vraagt ons u te attenderen op deze bijzondere serie boekhistorische lezingen , die begint op 13 maart met een inleiding van prof Paul Wackers. Nadere informatie en opgave via ww.sabinfo.nl ,


Leestafel in ere hersteld 

Door de komst van Plato was onze leestafel in de verdrukking gekomen. Die is verhuisd naar de andere kant op de verdieping en in ere hersteld  : nieuwe stoelen en een vaas tulpen maken het af. U bent van harte welkom voor een bezoek.

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie