Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Hilary Mantel
Klik op het boekomslag voor
korte film-presentatie.

Door Mannen gekozen
Emma Lammers

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Jeroen Brouwers - Bezonken Rood

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Judith Schalansky in gesprek met Karolien Berkvens.

Judith Schalansky

Expositie Guido Orsetti

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Nieuwsbrief 10 januari 2013


Uitverkoop en inventarisatie
Zaterdag 12 januari start onze uitverkoop. De selectie van onverkochte boeken belooft weer een mooie oogst  aan koopjes op te leveren.  Maandag 14 januari zijn we gesloten voor inventarisatie.
 

 Boekpresentatie Pauline Schonewille
Op zaterdag 26 januari vindt in onze boekhandel de presentatie plaats van het boek “Mijn man heeft een kind. Het boek voor stiefmoeders”, geschreven door Pauline Schonewille. Zij is moeder van een kleuter en een dreumes en stiefmoeder van een puber  : genoeg inspiratie om over het thema (stief)moederen te schrijven. In haar eigen praktijk begeleidt Pauline stellen die gaan (her)trouwen , scheiden of een samengesteld gezin vormen. Zij is jurist , family mediator ( bureau “Familiezaken” in Deventer) en trouwambtenaar.Zaterdag 26 januari, 17.00 uur. Toegang vrij


Praamstra Live met No blues
Vrijdag 18 januari wordt Praamstra Live hervat met een optreden van No blues op het Plato-podium. No blues begon ooit als project van het produtiehuis ON .Op het programma staat verder de intussen gebruikelijke mix van grote namen o.a. Waylon (25 januari) , The Kik  (8 februari) en nieuw talent ,  Mister & Mississippi (1 februari) , Wilhelmfreddie (15 februari).

Frits van Oostrom
Zondag 3 maart: lezing van Frits van Oostrom over zijn nieuwe boek “Wereld in woorden” (verschijnt eind februari), dat handelt over de Nederlandse literatuur in de 14e eeuw. Details volgen.

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie