Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Deventer zingt in koor
Özcan Akyol signeerde
Lebuinuslezing 2020
Rob Luckerhof
De wereld van Italo Svevo
René Slot ‘De wil is een pijl’
T.H. White - Arthur de koning
van eens en ooit

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook
Beroofd volgens de regels
Expositie Guido Orsetti
Expositie
Fotocollectief Perspectief

Judith Schalansky
Katja Staartjes, Topteams
Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Nieuwsbrief 7 - 2010

Geachte bezoeker van boekhandel Praamstra,
 

Op zondag 7 november is de schrijver Peter Buwalda te gast bij Praamstra. Peter Buwalda’s ‘Bonita avenue’ is zonder meer het opvallendste debuut van dit najaar. Deze roman telt maar liefst 543 pagina’s, en kreeg al lovende recensies in de pers, zoals bijv. in het Parool ( zie hieronder ). “Bonita avenue“ is een caleidoscopische zedenroman over de kloof tussen generaties, over vaderliefde en verraad, over hedonisme versus tucht. Buwalda vervlecht met verrassende virtuositeit morele vraagstukken van deze tijd met het lot van zijn personages. Hij was journalist, werkte als redacteur en was mede-oprichter van het literaire poptijdschrift WAH-WAH.
 

'Over Bonita Avenue, de debuutroman van Peter Buwalda (1971), is veel te zeggen. Dat het een goed boek is bijvoorbeeld. Een gedurfde, liefst 543 pagina's dikke roman. Een roman die zich niet bepaald laat lezen als een debuut, zo veel vakmanschap toont de schrijver al. En dat kan niet iedere debutant zeggen. (...) Goed is de stijl van Buwalda, gecombineerd met de vorm. Hij schrijft beeldend, duidelijk, zonder krullen, en met humor. En hij weet op vakkundige wijze flashbacks in zijn vertelling te stoppen die het verhaal niet ophouden, zoals flashbacks vaak doen, maar echt versterken. (...) Buwalda lijkt nu al een gerijpte schrijver te zijn.' - Het Parool.
 

Peter Buwalda interview Bep Spa, zondag 7 november, 14.00 uur. Toegang vrij.

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.