Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Lezing Michel Dijkstra


Jan Paul Schutten bij de Meesters- en Juffenavond

Almar Otten, Gevallen engelen

Deventer Boekenstad

Zie de stad - Deventer in tekeningen, door Peter Paul Hattinga Verschure
Juffen & meestersavond met Annet Schaap


In de aanloop naar de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) organiseren wij samen met de Bibliotheek Deventer opnieuw een inspiratieavond voor juffen en meesters op maandag 25 september om 19.00 uur.
Dit keer is Annet Schaap onze gast, een van de bekendste illustratoren van ons land. Zij heeft talloze boeken voorzien van haar kenmerkende, grappige tekeningen. Denk aan de 'Hoe overleef ik ...' reeks, aan de boeken van Jacques Vriens, Superjuffie en nog veel meer.
In het voorjaar verscheen haar eerste jeugdboek:'Lampje', meteen een schot in de roos : een meesterlijk boek over een vuurtorendochter, stoere piraten en zeewezens. En vanzelfsprekend door haar zelf geïllustreerd.

Toegang is gratis. Uitgebreide informatie en aanmelden via boekhandelpraamstra.nl.

Voor de Kinderboekenweek staan mooie plannen op de kalender, op zondag 15 oktober het Kinderboekenweekfestijn in de Deventer Schouwburg en op donderdagmiddag 5 oktober de Griezelbus bij ons voor de deur.

Terwijl al deze maand weer aantrekkelijke nieuwe boeken de winkel binnenstromen, bijv.twee thrillers van gevestigde namen  'Heks' van Camilla Lackberg en een vijfde deel in de Millennium-reeks door David Lagercrantz, 'De man die zijn schaduw zocht'.

Romans van Jan Siebelink, 'De buurjongen' en Arthur Japin, 'Kolja'.
Onze zomerfavoriet 'Het achtste leven' van Nino Haratischwili is ook in het najaar een prachtig boek, echt een hoogtepunt.

 

Abdelkader Benali, interview

Berry Saldana - expositie fotografie


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Arnout van Cruyningen, De Hanze
de eerste Europese handelsmacht

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.