Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Lezing Michel Dijkstra


Jan Paul Schutten bij de Meesters- en Juffenavond

Almar Otten, Gevallen engelen

Deventer Boekenstad

Zie de stad - Deventer in tekeningen, door Peter Paul Hattinga Verschure

Zaterdag begint de Boekenweek, met dit jaar een Boekenweekgeschenk van Herman Koch en een essay van Conny Palmen.


Opnieuw een uitgebreid programma in onze stad met voor onze boekhandel als hoogtepunt het bezoek van Frank Westerman op maandagavond , waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn.

Frank Westerman


Geeft een lezing onder meer over zijn laatste boek 'Een woord een woord' ,dat een bevlogen zoektocht is naar een weerwoord op terreur. De pen is machtiger dan het zwaard. We willen het graag geloven. Maar is het waar? Als kind maakte Frank Westerman de Molukse treinkapingen van dichtbij mee; als correspondent was hij getuige van de Tsjetsjeense terreur in Rusland. In 'Een woord een woord' voert hij de lezer mee langs een reeks spraakmakende gijzeldrama's van Bovensmilde tot Beslan. Wat vermag het woord tegen de kogel? 


Lezing Frank Westerman , Boekhandel Praamstra, maandag 27 maart, aanvang 20.00 uur, Entree: € 7,50 incl. koffie en drankje. Reserveren in de winkel, per telefoon 0570-675925 of via boekhandelpraamstra.nl

Foto: Keke Keukelaar

Daarnaast zult u ons aantreffen op zondag bij de Cursiefjes in de kroeg aan de Brink, op woensdag bij de theaterversie van Christine Otten's roman 'We hebben liefde ...' in de Schouwburg, op donderdag bij de presentatie van Gerben Hellnga's nieuwe thriller en vindt u onze boeken nog op diverse andere locaties.

Abdelkader Benali, interview

Berry Saldana - expositie fotografie


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Arnout van Cruyningen, De Hanze
de eerste Europese handelsmacht

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.