Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Almar Otten, Gevallen engelen

Deventer Boekenstad

Zie de stad - Deventer in tekeningen, door Peter Paul Hattinga Verschure

Eindejaarsexpositie actuele Deventer kunst, Opening donderdag 11 december

Net als in december van het vorig jaar is bij boekhandel Praamstra op de 2e verdieping een verkoopexpositie ingericht van recent werk van Deventer kunstenaars. Ruim 30 van hen gaven gehoor aan een oproep om in de cadeaumaand december hun werk in de boekhandel te laten zien. De kunstwerken zijn niet zoals vorig jaar ondergebracht in de bovenkasten, maar staan gewoon tussen de boeken in de kast, wat tot verrassende effecten leidt. De expositie werd gerealiseerd door de Vereniging Beeldend Kunstenaars Deventer.De deelnemende kunstenaars tonen elk twee of meer werken , met een verkoopprijs tot  maximaal € 250 , en een formaat van 35 x 35 cm, waaronder ook ruimtelijk werk.Wie een werk koopt kan het direct afrekenen en als cadeau verpakt meenemen.                

 Opening op donderdagavond 11 december om 19 uur. De expositie loopt door tot 10 januari.


Nieuwe types: nieuw literair en muzikaal programma in Oost-Nederland

Op zaterdag 13 december 2014 van 14:00-15:00 uur vindt in boekhandel Praamstra in Deventer de eerste editie van Nieuwe types plaats. Nieuwe types is een nieuw literair en muzikaal programma van Literair Productiehuis Wintertuin in samenwerking met verschillende boekhandels in Overijssel. Het programma in Deventer zal bestaan uit voordrachten van auteurs uit het agentschap van Wintertuin, lokale literaire talenten en een optreden van een Deventer muzikant. In korte, informele optredens passeren proza, poëzie en muziek van lokale ‘types’ en agentschapschrijvers de revue. In de zoektocht naar lokaal muzikaal talent wordt Wintertuin ondersteund door productiehuis Oost-Nederland.  Op het programma staan de volgende agentschapsschrijvers : Roos Vlogman, Wout Waanders,  Else Kemps en de Deventer singer/song-writer Martin van de Vrugt.

Voor meer informatie www.boekhandelpraamstra.nl  

Neletta van Heuven, De doveman

Irene Goede - illustraties


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Arnout van Cruyningen, De Hanze
de eerste Europese handelsmacht

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.