Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Almar Otten, Gevallen engelen

Deventer Boekenstad

Zie de stad - Deventer in tekeningen, door Peter Paul Hattinga Verschure

Beste bezoeker van boekhandel Praamstra,

Kinderboekenweek

Op 1 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan , wat ons weer een prachtig versierde etalage heeft opgeleverd met werkstukken van kinderen uit de bovenbouw van Montessorischool l’Ambiente. Thema dit jaar is ‘feest’. Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door  Harm de Jonge, het speciale prentenboek is gemaakt door Marit Törnquist. De hele maand oktober exposeert Patricia Achenbach op de verdieping de 26 aquarellen die de basis vormen van haar abcKringboekje, dat bij de expositie te koop is. Zaterdag 4 oktober , om 13 uur start een voorleesuurtje voor kinderen vanaf 4 jaar. De kinderboekenweek wordt afgesloten met het Kinderboekenweekspektakel in de Deventer Schouwburg op zondag 12 oktober.


 

 

Praamstra Live & Burgerweeshuis-tickets

De concerten onder de vlag van Praamstra Live zijn ook weer op gang gekomen. Na Popronde vorige week met Faut Haut, staat vrijdag 3 oktober  Moss op het programma , en volgende week de Kik. Meer namen te vinden op Praamstra Live. Praamstra is nu ook officieel ticket-reseller van het Burgerweeshuis : tickets voor concerten in het BWH zijn bij ons te koop, met korting ( € 3,00 ) als het gaat om een band die een voorproefje geeft tijdens Praamstra Live. Ook voor CD’s van de optredende band geldt een korting van € 3,00 tijdens Praamstra Live.

 

Kristofer Schipper


Al eerder aangekondigd : zondag is de vermaarde sinoloog Kristofer Schipper bij ons te gast voor een presentatie over de Tao. Aanleiding is het verschijnen onlangs van zijn vertaling van  Gesprekken 
van Confucius, rechtstreeks vanuit het Chinees.

Aanvang 15.00 uur, toegang vrij.

Reserveren via boekhandelpraamstra.nl of in de winkel, 0570-675925.

Neletta van Heuven, De doveman

Irene Goede - illustraties


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Arnout van Cruyningen, De Hanze
de eerste Europese handelsmacht

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.