Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Hilary Mantel
Klik op het boekomslag voor
korte film-presentatie.

Door Mannen gekozen
Emma Lammers

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Jeroen Brouwers - Bezonken Rood

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Judith Schalansky in gesprek met Karolien Berkvens.

Judith Schalansky

Expositie Guido Orsetti

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Nieuwsbrief 18 september 2013

Geachte bezoeker van boekhandel Praamstra,

Nu het stof van Derde Dinsdag is neergedaald, vragen wij in deze nieuwsbrief uw aandacht voor een ruiltransactie volgens de nieuwe economie, voor een spectaculair Plato-aanbod en voor een majeure nieuwe roman.

Onthulling van de ‘Move on Time’ door burgemeester Andries Heidema,

Arjan de Putter ( ruil-activist van Gele Ballon ) bracht ontwerper Edwin de Kuiper ( Stijlapart ) en Praamstra bij elkaar in een uniek project . De door Edwin ontworpen boekenkast ‘Move on time’ wordt donderdagavond 19 september onthuld door Andries Heidema. Wat de nieuwe interactieve functie van de ‘Move on Time’ wordt zal dan ook duidelijk worden.

Donderdagavond 19 september . 20.45 uur, toegang vrij

Lost Weekend bij Plato,

vanaf donderdagavond t/m zaterdagmiddag is de winkel boordevol met exclusieve releases en spectaculaire aanbiedingen. Een box met 4 CD’s van Bruce Springsteen voor € 19,99 bijv. of een box met 10 DVD’s van Bert Haanstra voor   € 14,99. Een Nirvana-album in een limited edition. Zie voor een overzicht de site van Plato. 

Donna Tartt, Het puttertje

Maandag 23 september is de eerste verkoopdag van de nieuwe roman van Donna Tartt. Na ‘De verborgen geschiedenis’ ( 1992 ) en ‘De kleine vriend’ (2002 ) verschijnt nu "Het puttertje’ ,  een maand eerder dan de Amerikaanse editie. 'Het puttertje' draait om het gelijknamige schilderij uit 1654 van de Delftse schilder Carel Fabritius, die een distelvink op een klein doek schilderde. De hoofdpersoon in de roman vertelt vanuit een Amsterdamse hotelkamer hoe hij in de ban raakt van het doek (te zien in het Mauritshuis in Den Haag). Synopsis: Theo Decker, een jongen uit New York, overleeft op wonderbaarlijke wijze een aanslag waarbij zijn moeder om het leven komt. Eenzaam maar vastberaden om niet als wees te worden geregistreerd, zoekt Theo zijn toevlucht tot de huizen van vrienden en de straten van de stad. Hij raakt in de ban van een object dat hem aan zijn moeder doet denken: een klein, mysterieus schilderij, dat Theo uiteindelijk in de onderwereld van de kunst doet belanden. Paperback  €  24,90 , gebonden € 34,90.

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie