Boeken bestelwijze

Libris webshop >>

Via de Libris webshop knop kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons >>.

Zojuist verschenen Deventer debuut

Lammert Voos, Canisius

Hilary Mantel
Klik op het boekomslag voor
korte film-presentatie.

Door Mannen gekozen
Emma Lammers

Social media
Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Jeroen Brouwers - Bezonken Rood

Klik voor meer leestips

Beroofd volgens de regels

Judith Schalansky in gesprek met Karolien Berkvens.

Judith Schalansky

Expositie Guido Orsetti

Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Nieuwsbrief 3 augustus 2013

Beste bezoeker van boekhandel Praamstra,

Zaterdagavond 3 augustus vindt weer het jaarlijkse Tuinfeest plaats, het poëziefestijn rondom Bouwkunde, onder dichters het meest geliefde poëziefestijn.Praamstra is daar vertegenwoordigd met een selectie poëzie van de deelnemende dichters. Er zijn nog kaarten beschikbaar, zie hettuinfeest.nl .Op zondagochtend kunt u om 9.30 bij Bouwkunde deelnemen aan het Groot Literair Ontbijt gepresenteerd door Jacques Klöters, zie theaterbouwkunde.nl.

Ter gelegenheid van de 25e Deventer Boekenmarkt is in onze boekhandel een kleine expositie ingericht van boeken-prenten van twee kunstenaars : Jacomijn den Engelsen exposeert houtsnedes met boeken-thema, en schrijversportretten van Nooteboom, Reve en Wolkers. Een enorme houtdruk op doek van haar hangt in de entree van de winkel.       

Peter Koene exposeert o.a. de linosnedes die hij maakte als illustratie bij het boek Tubutsch van Albert Ehrenstein uit 2008. De meeste werken zijn te koop. Voor € 110,00 koopt u al een fraaie linosnede!

In onze winkel vindt u ook de fraaie resultaten van de BookBindChallenge die dit jaar weer is gehouden : een 25-tal handboekbinders heeft zich gewaagd aan een eigen bandontwerp voor Marcel Verreck’s Moordopera ( het nieuwste deel in de Deventer Moordzaken van uitgeverij Artnik).  Tot eind augustus te zien op de 2e verdieping van ons pand.

Tot slot een fantastische aanbieding : de monumentale , rijk geïllustreerde Geschiedenis van Deventer , in 2 dln, uitgegeven in 2010 , is nu in prijs verlaagd van € 69,50 voor € 29,50.Mocht u niet al een set in uw bezit hebben dan is dit een ideale mogelijkheid om dit prachtwerk aan uw bibliotheek toe te voegen.

Wij wensen u veel genoegen tijdens het aanstaande Deventer Boekenweekend.

 

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor de Webwinkel-administratie