Geschiedenis van Deventer
Vogelposter
Hij is er weer! De enige echte vogelposter van Jan M. Verburg AKA Tom Tippelaar. Uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Prijs € 10,00
Atlas van de IJssel

Social media

 

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Klik voor meer leestips
In Memoriam K. Schippers
Albert Cossery
Lia en Holger
VERHUIS MET PRAAMSTRA MEE
NAAR DE LANGE B!


BOEKENMARS LOOP JE MEE 265Op zaterdag 25 september verhuizen we de laatste boeken vanuit onze huidige plek naar ons nieuwe Praamstra-pand op de Lange Bisschopsstraat nummer 1.  

Dat doen we graag samen met u en andere Praamstra-fans! We verzamelen die 25e september tussen 10.30 uur en 11.00 uur op ons oude adres aan de Keizerstraat. Daar krijgt u dan uw papieren Praamstra-uil aangereikt (als u wilt ook als hesje voor over uw kleding) en een van de boeken van de laatste verhuisstapel.

Vanaf 11.00 uur vertrekken we vervolgens een voor een in een lang lint van boekenliefhebbers via een speciale route richting de Lange B. nummer 1.

Dat doen we met muzikale begeleiding, onder andere op de melodie van de enigszins aangepaste evergreen “These books are made for walking”.

Uiterlijk om 13.00 uur hopen we dan allemaal “over” te zijn. Meld u nu aan voor deze bijzondere Praamstra-boekenoptocht van de Keizerstraat naar de Lange B. Doe dat s.v.p. door vòòr 20 september a.s. uw naam aan ons door te geven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zien u dan graag ergens vanaf 10.30 uur op zaterdag 25 september a.s. op de kop van de Brink.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Voor kantoor