Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Ontmoeting met
Nino Haratischwili
 

Almar Otten, Gevallen engelen

Deventer Boekenstad

Zie de stad - Deventer in tekeningen, door Peter Paul Hattinga Verschure

Berry Saldaña Thielking in Salon de Praam.


De scholen zijn weer begonnen! In het kader daarvan exposeert de Arnhemse freelance fotograaf Berry Saldaña Thielking in Salon de Praam. Saldaña Thielking (NL, 1979) werkt zowel in opdracht als aan langdurige persoonlijke projecten. Zijn fotografie richt zich op de kwetsbaarheid van individuen en groepen, waarin hij zijn onderwerp op een zo natuurlijk mogelijke manier probeert te benaderen. Ook is hij werkzaam als docent fotografie en vormgeving bij de opleiding Media & Design in Nijmegen.

De tentoongestelde docentenserie laat portretten en stillevens zien die gemaakt zijn op Saldaña Thielkings oude middelbare school. De afgebeelde personen zijn docenten geweest van de fotograaf. In de vitrine zijn fotografische herinneringen uit die middelbare schooltijd te zien.

In de media (en met name de fotografie) worden docenten vaak stereotiep afgebeeld. De werkelijkheid ligt echter genuanceerder. Met de serie heeft Berry Saldaña Thielking geprobeerd het individu te tonen dat voor de klas staat. De docent die daar, ondanks de voortdurend veranderende omgeving en inhoud van zijn beroep, blijft staan.


Voor prijzen en meer informatieberrysaldana.com

    

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook

Presentatie Marijke Groot
nieuwe bundel

22 november - lezing Katja Staartjes

Neletta van Heuven, De doveman


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Arnout van Cruyningen, De Hanze
de eerste Europese handelsmacht

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.