Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Boekpresentatie en expositie
Willemien van Gurp

Almar Otten signeert 9 juni


Expositie editie
Arnon Grunberg / Jeroen Hermkens

Deventer Raamwerk

 

Instore optreden Johanneke ter Stege met haar nieuwe gedichten- en liedjesbundel
13-10-2017, 17:00 Boekhandel Praamstra

Johanneke ter StegeMultitalent en voormalig Deventer Dichter Johanneke ter Stege presenteert op dinsdag 10 oktober haar eerste poëziebundel Muntjes duiken tussen haaien en staat 13 oktober voor een intiem instore optreden bij Boekhandel Praamstra te Deventer. De bundel bevat niet alleen Johannekes gedichten, maar ook foto’s en muziek.

Het uitbrengen van deze bundel markeert een nieuw hoofdstuk in de carrière van Johanneke. Tijdens een intiem instore optreden zal zij werk uit deze bundel ten gehore brengen waaronder stadsgedichten uit haar tijd als Deventer Dichter, nieuwe gedichten en nummers van de ep die bij de bundel inbegrepen is, worden vertolkt.

“Letterlijk een bundeling van stukjes tijd”
Johanneke: “Ik heb ervoor gekozen om er geen ‘traditionele’ dichtbundel van te maken, beperkt tot de stadsgedichten die ik in de afgelopen twee jaar schreef. Dat zou geen recht doen aan deze bijzondere fase in mijn leven, waarin ik zoveel meer deed en meemaakte. Het is letterlijk een bundeling geworden van stukjes tijd die ik verzamelde, met naast de gedichten voor de stad andere poëzie, liedteksten, losse zinnen en fotografische indrukken.”

Bijbehorende ep
In haar gedichten en muziek haalt Johanneke met een observerende blik de kleine doch waardevolle details uit haar zwerftochten door Deventer en een veelbewogen levensfase. De muziek op de bijbehorende ep sluit hier naadloos bij aan. Voor de opnames van de deels engelstalige, deels nederlandstalige liedjes werkte Johanneke samen met Jurriaan Sielcken, die eerder muziek opnam met Herman van Veen en Lucas Hamming.

Deventer productie
Muntjes duiken tussen haaien wordt gemaakt met steun van de Gemeente Deventer. Johanneke wordt bij deze bundel net als bij al haar activiteiten begeleid door productiehuis Oost-Nederland (onderdeel van De Nieuwe Oost), de plek waar muzikaal talent terecht kan voor verdieping en experiment. Met kennis, expertise en netwerk begeleiden zij vanuit Deventer een nieuwe generatie muzikanten en makers naar een zelfstandige beroepspraktijk.

www.johanneketerstege.com

Boekhandel Praamstra Deventer, 13 oktober 2017, 17:00, gratis entree
Bundel ‘’Muntjes duiken tussen haaien” € 24,95 (incl EP ).

Foto Johanneke : Marcel Krijgsman

 

 

De keuze van Jan Vlug


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Historische atlas van Deventer

Nu in prijs verlaagd van
€ 29,50 voor € 15,00

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook