Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Actueel

Siegfried Woldhek signeert

Samenwerking Vakmedianet

Marcel Verreck's schrijversbloed blijft stromen, dus de reeks Deventer Moordzaken wordt wederom uitgebreid.

Ook deze keer moet Martin Taal, de Haagse recherche-inspecteur in Deventer dienst, weer in actie komen in dit nieuwe verhaal waarin zowel Deventer als Den Haag het decor vormen.Marcel Verreck's schrijversbloed blijft stromen, dus de reeks Deventer Moordzaken wordt wederom uitgebreid. Ook deze keer moet Martin Taal, de Haagse recherche-inspecteur in Deventer dienst, weer in actie komen in dit nieuwe verhaal waarin zowel Deventer als Den Haag het decor vormen.Voor Elisabeth uit Bathmen duurt de weg naar haar school in Deventer elke dag te lang.

Er is immers zoveel te zien. Zinnen waaien haar aan, de wereld ligt voor haar open. Het kan niet anders dan dat zij reizend en schrijvend haar grenzen zal verleggen.En dan Ulli Krijger, politieke held uit Deventer met Molukse roots, de nieuwe sensatie van het Binnenhof, wie zou hem iets misgunnen ?

Ondertussen zit Martin Taal met zijn team in de IJsselstad op een misdrijf te wachten. Tot er op zeker moment een dringende aanleiding is om het tableau de la troupe naar het bekende maar ook mysterieuze Den Haag te verplaatsen.

Marcel Verreck, Deventersestraat ,  € 19,95

Direkt bestellen kan hier >>

Nino-Haratischwili- Het Achtste Leven


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook