Boeken bestelwijze

Via de bestel libris kunt u boeken bestellen om af te halen in de winkel of te laten bezorgen.
U kunt ook ‘Direct bestellen’ gebruiken in de menubalk voor een bestelling of een vraag rechtstreeks aan ons.

Boekpresentatie en expositie
Willemien van Gurp

Almar Otten signeert 9 juni


Expositie editie
Arnon Grunberg / Jeroen Hermkens

Deventer Raamwerk

Natuurlijk Normandie 200

Deze zomer geven we de reisboeken van Edicola Publishing extra aandacht met een uitgebreide selectie van de gidsen over Frankrijk, Italië en Spanje in de winkel.

Edicola Publishing is een jonge, in Deventer gevestigde uitgeverij, die frisse uitgeef-ideeën combineert met jarenlange uitgeefervaring. Het Edicola boekenfonds richt zich met name op Sport (voetbal, wielrennen, autosport), Reizen (Italië, Frankrijk en Spanje), Culinair (eveneens uit voornoemde drie landen), Spiritualiteit & Persoonlijke Groei (waarin het Bres fonds een grote rol speelt) en Hobby & Vrije Tijd (met buitenleven, tekenen & schilderen, Honden & Katten en Haken & Borduren belangrijkste pijlers zijn).

Onlangs verscheen ‘Natuurlijk Normandië’ van Dienke Cazemier in de ‘Frankrijk Puur’ reeks van uitgeverij Edicola. De gidsen voor deze reeks worden geschreven door mensen die de regio van haver tot gort kennen omdat ze er wonen of er vaak en veel verblijven en daarom een ander verhaal vertellen dan de doorsnee reisgids. Er zijn al gidsen over o.a. de Ardèche, de Gironde en Corsica verschenen.

‘Natuurlijk Normandië’ leest, dankzij de soepele schrijfstijl en fijnzinnige, humoristische columns over het Franse alledaagse leven als een roman. Natuurlijk word je meegenomen midden-Normandië te leren kennen en zorgen de ruim 300 foto’s ervoor dat je een goede indruk van de regio krijgt, maar het boek is, in tegenstelling tot een ‘normale’ reisgids, geen kritiekloze opsomming van wat er allemaal zo mooi is. Kom kijken en proeven in het land van appels, kaas, room & honing – en val, net als Dienke, voor de weemoed en de rust van dit bijzondere stukje Frankrijk.

‘Natuurlijk Normandië’ € 19,95

 

De keuze van Jan Vlug


Pakje Kunst officieel van start door Garrelt Verhoeven

Historische atlas van Deventer

Nu in prijs verlaagd van
€ 29,50 voor € 15,00

Social media

Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook