banner 540 zomer

  Beste bezoeker van boekhandel Praamstra,


De laatste nieuwsbrief die u van ons kreeg dateert alweer van 10 maart, in de Boekenweek. Intussen zijn we twee corona-maanden verder, waarin wij onze weg zoeken in de huidige realiteit.
U heeft vast de alarmerende verhalen in de pers gezien over de dreigende ondergang van menige boekhandel. Welnu, al is ook onze toekomst ongewis, op basis van onze ervaringen in de afgelopen weken meen ik nu te kunnen stellen dat Praamstra dit gaat overleven. Natuurlijk lopen ook wij omzet mis, maar dat verlies is niet dramatisch.

Dankzij u, trouwe klant, die door uw bestedingen en soms zeer ruimhartige aankopen hebt duidelijk gemaakt dat u ons niet kwijt wilt en zo ons bestaansrecht van een uitroepteken hebt voorzien. Daar zijn wij heel erg blij mee en dat stimuleert ons om te blijven wie we zijn: boekverkopers die hun passie voor boeken met u willen delen in een aantrekkelijke winkel in het hart van de stad. Al zullen daar voorlopig lezingen en boekpresentaties geen onderdeel van uitmaken.


 

Vaak is ons gevraagd hoe het met ons gaat, regelmatig wordt ons hulp aangeboden. Een mooi voorbeeld daarvan is de verwijzing die we tegen kwamen in de nieuwsbrief van Deventer LiterairPraamstra is blij met uw aankopen’, die een mooie respons opleverde.


Een ander voorbeeld is een aanbod van stadgenoot Jean Klare waar wij graag op ingaan. Jean Klare kent u als de maker van de ‘Atlas van de Belevingswereld’ (samen met Louise van Swaaij) en recent nog het boek ‘Van A naar B en terug’.


Hij stelt drie exemplaren beschikbaar van een prent uit zijn laatste boek, formaat 50x150 cm, met een winkelwaarde van € 65,00 per stuk.


Die mogen wij verloten aan klanten die in onze winkel tenminste € 50 besteden in de periode tot vaderdag, 21 juni. Een gesigneerd exemplaar van het boek met een winkelwaarde van € 19,90 doen wij daar nog bij.

 

 


 

Het is mooi om te zien hoe sommige oudere boeken nu worden herontdekt:  (Camus,  De pest, Marquez, Liefde in tijden van Cholera, Boccacio, Decamerone).

Terwijl ook prachtige nieuwe titels verschijnen zoals het magistrale derde deel van de Cromwell-trilogie van Hilary Mantel, De spiegel en het licht,  of  Sakura, van Naoko Abe, 'Hoe een engelsman de Japanse kersenbloesem redde'.


Klik hier voor meer informatie
   
Klik hier voor meer informatie

 


 

En deze maand ook twee debuten van jonge Deventer auteurs:
Laurens van den Broek, Maanscherf, deze week verschenen bij Palmslag en Sophie Tak, Phineas’ feest , dat op dinsdag 26 mei uitkomt bij Ambo/Anthos en online gepresenteerd wordt. Wilt u die online-presentatie bijwonen? Laat het ons weten dan regelen we dat u va de uitgever een uitnodiging ontvangt.


Klik hier voor meer informatie
   
Klik hier voor meer informatie

 


 

Graag tot ziens in onze winkel of anders online of via telefonisch contact,

Chrisjan van Marissing

Optische verschijnselen in Nederland
Peter Paul Hattinga Verschure

Ewout Staartjes
Helende kou

Atlas van negen Hanzesteden

negen hanzesteden 265

NIJNTJE XXL MIFFY
COLLECTOR’S ITEM

DeHanze omslag 265

 

Paul Holthuis
De kleine man met het grote beginsel

Social media

 Naar praamstraboeken op Twitter   Naar praamstraboeken op Facebook   Naar praamstraboeken op Facebook
Huub Eggen - Govert Schilling
Hemel en aarde

Eggen-Schlling

LEESTIP
Peter Matthiesen en Sylvain Tesson

Özcan Akyol
Afslag 23


Salon de Praam

© 2023 Boekhandel Praamstra

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen door Boekhandel Praamstra.

Meer info